Over R. van Geresteijn BetonDesign

 

De drijvende kracht achter R. van Geresteijn BetonDesign is Rien met zijn team van vakmensen. Met de opkomst van nieuwe toepassingen voor vloeren en wanden heeft het bedrijf zich verder gespecialiseerd in BetonDesign, de krachtige afwerking voor vloeren en wanden. Het uiteindelijke product bestaat uit een afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik, die niet te onderscheiden is van echt beton.

R. van Geresteijn

Vanuit het centraal en landelijk gelegen Kootwijkerbroek (nabij Barneveld) passen we Betondesign toe bij uiteenlopende projecten. R. van Geresteijn is erkend dealer van Forbo Eurocol en tevens erkend verwerker van het product BetonDesign. 

Waarom kiest u voor R. van Geresteijn?

Naast dat wij een kleinschalig bedrijf zijn die zijn afspraken altijd nakomt, staat kwaliteit bij ons bovenaan. Er zijn de afgelopen jaren veel verschillende betonproducten op de markt gekomen. Wij werken veelal met Forbo Eurocol. Hier kunnen wij volledig achter staan. Wij garanderen dat dit product van beste kwaliteit is, met name om de mooie gladde afwerkingen, geen lelijke aanzetten en verkleuringen, waterdicht voor natte ruimtes met een speciale zeer matte 2-componenten topcoat epoxsylak heeft het product een ontzettende mooie uitstraling. Het zorgt voor een natuurlijke look in uw ruimte. 

Naast dat wij u ruimtes kunnen voorzien van BetonDesign, hebben wij als bedrijf ook het voordeel dat wij over vakkundige tegelzetters beschikken. Wilt u graag tegels in combinatie met BetonDesign? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen beiden producten met veel passie en hoge kwaliteit. Neem gerust ook een kijkje op www.tegeldesign.nl.