Over R. van Geresteijn BetonDesign

 

De drijvende kracht achter R. van Geresteijn Betondesign is Rien met zijn team van vakmensen. Met de opkomst van nieuwe toepassingen voor vloeren en wanden heeft het bedrijf zich verder gespecialiseerd in de producten van Lussona. Deze producten bieden een krachtige afwerking voor zowel vloeren als wanden. 

R. van Geresteijn

Vanuit het centraal en landelijk gelegen Kootwijkerbroek (nabij Barneveld) passen we de producten van Lussona toe bij uiteenlopende projecten. R. van Geresteijn is erkend dealer van Lussona en daarbij erkend verwerker van de verschillende producten van Lussona. Ten slotte is het team van R. van Geresteijn ook erkend verwerker van Beal Mortex.

Waarom kiest u voor R. van Geresteijn?

Naast dat wij een kleinschalig bedrijf zijn die zijn afspraken altijd nakomt, staat kwaliteit bij ons bovenaan. Er zijn de afgelopen jaren veel verschillende betonproducten op de markt gekomen. Na een zoektocht naar het beste product hebben wij uiteindelijk gekozen voor Lussona. Hier kunnen wij volledig achter staan. Wij garanderen dat dit product van beste kwaliteit is. Dit is voornamelijk terug te zien aan de mooie gladde afwerkingen, goede kleurbehoud, waterdichtheid, antibacteriële elementen en ten slotte zijn de producten volledig krasvrij.

Naast dat wij u ruimtes kunnen voorzien van betondesign, hebben wij als bedrijf ook het voordeel dat wij over vakkundige tegelzetters beschikken. Wilt u graag tegels in combinatie met betondesign? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen beiden producten met veel passie en hoge kwaliteit. Neem gerust ook een kijkje op www.tegeldesign.nl.